top of page
Image by Jamie Coupaud

Word bewust en vertrouw op je lichaam!

aanbodMY
Zwangerschapsyoga

In tien lessen word je mindful en ontspannen voorbereid op de bevalling. Geniet van een ontspannen zwangerschap en maak een connectie met dat wondertje in je buik! 

Hypnobirthing®

Dé enige echte HypnoBirthing® cursus voor jou en je partner!

 

Op een natuurlijke manier worden jullie in vijf workshops voorbereid op de komst van jullie kindje.

WORKSHOPS

Partnerworkshop

Ontwerp zonder titel.png

Een workshop om je samen met je partner voor te bereiden op de geboorte!

Tijdens deze twee uur durende partnerworkshop krijgen jullie veel informatie en praktische tips. We bespreken elkaars verwachtingen en wat de rol van de partner tijdens de bevalling kan zijn.

MamaYogi is ontstaan uit liefde voor de zwangerschap en het leven met als doel om aanstaande moeders en hun partners zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. 

Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats! 

 

Mamayogi is gecertificeerd door Yoga Alliance International in prenatale yoga en heeft de nodige specialisaties in Hatha Yoga, zwangerschapsyoga, baby-massage en is gecertificeerd in de orginele HypnoBirthing® methodiek.

hypno2.png

Wat onze cursisten vertellen

Carola 
Ilse
Joey

De vele oefeningen zorgden ervoor dat ik in staat was om ontspannen in mijn zwangerschap te staan en ook ontspannen de bevalling tegemoet te gaan.

 

Daarnaast vond ik het heel leuk om andere zwangere vrouwen te ontmoeten en samen te praten over de zwangerschap en de komende bevalling.

Cursus zwangerschapsyoga

Lees verder...

De zwangerschapsyogacursus van Maria heeft mij erg geholpen om met vertrouwen toe te leven naar de bevalling. Ook al was dit de bevalling van mijn vierde kindje...

Je zou kunnen zeggen dat ik al wat ervaring had, maar de zwangerschapsyogacursus van Maria heeft echt nieuwe inzichten gegeven!"

Cursus zwangerschapsyoga

Lees verder...

Ik was redelijk sceptisch over de zwangerschapsyoga van mijn vriendin. Ik waarschuwde haar vooraf al dat ze niet moest denken dat ik mee zou doen aan een pufcursus, hier zat ik echt niet op te wachten...

Na de cursus ben ik dingen echt anders gaan zien. Ik was veel meer betrokken bij de zwangerschap. Ik ben helemaal klaar voor de bevalling.

Partnerworkshop

Lees verder...

Bekijk onze activiteiten

Of het nu om zwangerschapsyoga of HypnoBirthing® gaat, we doen ons uiterste best om jou en je partner een onvergetelijke zwangerschap te bezorgen! Hieronder zie je een impressie van onze locatie, gedachten en andere activiteiten.

 

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.