Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Algemeen
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor deelname aan de door MamaYogi cursussen en proeflessen.

 

Artikel 2 – Gegevens
Alle gegevens die je via de site aan MamaYogi verstrekt zijn uitsluitend bestemd voor MamaYogi. Voor meer informatie met betrekking tot ons privacybeleid, gelieve de privacyverklaring te raadplegen.

 

Artikel 3 – Aanmelden
Je kunt je via het contactformulier op de website aanmelden of via mail naar info@mamayogi.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen bevestiging van je aanmelding. 

 

Artikel 4 – Tarieven
De tarieven zijn terug te vinden op de site bij “Tarieven” en bij de betreffende activiteit. Een eerste proefles is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

 

Artikel 5 – Betaling
Na de eerste les van de cursus krijg je een factuur om de betaling te voldoen op rekening NL46 RABO 0173 9671 75 t.n.v. M.E. Sesmilo Mamayogi.
Andere betaalwijze is enkel mogelijk na goedkeuring van MamaYogi.
 

Artikel 6 – Annulering door deelneemster
Tot 4 weken van te voren kan de cursus kosteloos worden geannuleerd
Tot 3 weken van te voren zal er 75% restitutie plaatsvinden.
Tot 2 weken van te voren zal er 50% restitutie plaatsvinden.
Tot 7 dagen van te voren zal er 25% restitutie plaatsvinden
Daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

(Als de reden van annulering is omdat de zwangere al bevallen is en ze had nog lessen te gaan. Ze kan kiezen om haar restant geld terug te krijgen of later meedoen aan een van de andere cursussen van MamaYogi, zoals mama en baby yoga of yoga na de bevalling).

 

Artikel 7 – Gemiste lessen
Gemiste lessen kunnen ingehaald worden als er plaats beschikbaar is.

 

Artikel 8 – Annulering door MamaYogi
Mocht door overmacht aan de kant van MamaYogi de cursus niet door kunnen gaan, dan is MamaYogi gerechtigd de cursus te verschuiven, de locatie te veranderen of de cursus geheel te annuleren met terugbetaling van de gemiste lessen.
Mocht de benodigde groepsgrote (minimaal 5) niet behaald worden, dan behoudt MamaYogi zich het recht voor om de activiteit te annuleren.

 

Artikel 9 – Aansprakelijkheid
Deelname van de cursus is op eigen risico. MamaYogi is niet aansprakelijkheid voor enige schade, diefstal of lichamelijk letsel dat veroorzaakt is of die verband houdt met deelname aan een cursus bij MamaYogi. Schade aan eigendommen van de locatie, veroorzaakt een deelne(e)m(st)er zullen worden verhaald op de deelne(e)m(st)er.

Artikel 10 – Gebruik logo en naam
Voor gebruik van het logo of de naam “MamaYogi” door personen of organisaties moet altijd voorafgaand toestemming worden gevraagd aan de eigenaar via info@mamayogi.nl

 

Algemene voorwaarden MamaYogi, laatst gewijzigd 18-07-2018.

Contact 

Heb je nog vragen? Neem contact op.

We helpen je graag! 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
o6 141 06 971

MamaYogi - KvK 56444605 - BTWnr NL255071243B01

© 2019