Even voorstellen

Ik ben Maria Eugenia, moeder van twee kinderen: Arjan (december 2015) en Anna-Lucia (december 2017). Ik heb zwangerschapsyoga tijdens mijn eerste zwangerschap ontdekt. Voor mij was het een moment van rust, van tijd voor mezelf en mijn baby. De lessen gaven me vertrouwen in mijn lichaam en wat ik met mijn ademhaling kon doen. De verbinding die ik met mijn baby had, voelde fantastisch. Het was ook goed voor mezelf, voor mijn lichaam. Happy mama, happy baby.
 

Na de geboorte van mijn eerste kind en tijdens mijn zwangerschapsverlof veranderde ook mijn leven. Opeens besefte ik dat ik niet wilde teruggaan naar een job waar ik niet blij van werd. Ik wou iets vinden wat ik met heel mijn hart zou kunnen doen en waarbij ik tegelijkertijd ook meer tijd met  mijn kind zou kunnen doorbrengen. Toen ik mijn kind in mijn armen had, moest ik terugdenken aan de zwangerschapsyoga lessen. Ik werd zo geïnspireerd door die herinneringen dat ik besloot om Yoga te gaan studeren. In 2016 heb ik de Hatha Yoga Teacher Training bij Saktiisha Yoga Center in Den Haag gevolgd en met succes afgerond. In 2017 heb ik de éénjarige opleiding zwangerschapsyoga bij Tanja Secreve in Amsterdam gevolgd. Hier heb ik ook babymassage geleerd. Tijdens deze opleiding was ik zwanger van mijn tweede kind. Ik vond het een hele speciale periode om dit samen met mijn baby te hebben gevolgd en afgerond :-)
 

Yoga en zwangerschapsyoga hebben me zeker geholpen tijdens beide bevallingen. Elke bevalling was anders, maar het vertrouwen in je eigen lichaam en de concentratie in je ademhaling was bij beide bevallingen aanwezig. Deze vrouwelijke en innerlijke kracht groeit samen met jou tijdens de zwangerschapsyoga lessen. De bedoeling van mijn cursus is om jou te helpen deze innerlijke kracht te vinden. Dit wordt bereikt d.m.v. yoga oefeningen en ademhalingstechnieken. 
 

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat elke vrouw zichzelf kan zijn en dat verschillende ervaringen worden gedeeld. Ik vind het geweldig om vrouwen te helpen op weg naar hun bevalling. Ik hoop dat je straks met plezier en goeie herinneringen terugdenkt aan je zwangerschap en bevalling. Verder vind ik het geweldig om les te geven aan zwangere vrouwen en ze op weg te helpen om zichzelf op de bevalling voor te bereiden. Het is iets moois en het geeft me veel energie! Ik sta met die zwangere vrouwen en hun partners in het teken van een leven en dat is heel
bijzonder! :-)

Namaste

Contact 

Heb je nog vragen? Neem contact op.

We helpen je graag! 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
o6 141 06 971

MamaYogi - KvK 56444605 - BTWnr NL255071243B01

© 2019