top of page

MamaYogi - even voorstellen

IMG_2838.jpg

Hallo lieve moeders!

Mijn naam is Maria Eugenia, moeder van twee kinderen, archeologe door opleiding, maar mijn hart verloren aan zwangerschapsyoga & HypnoBirthing®.

 

Tijdens mijn eerste zwangerschap ontdekte ik zwangerschapsyoga. Het was een moment van rust en tijd voor mezelf en mijn baby.

De lessen gaven me vertrouwen in mijn lichaam en leerde me wat ik met mijn ademhaling kon bereiken. De verbinding die ik met mijn baby ervaarde, voelde fantastisch. Hier wilde ik meer mee doen!

Omdat kwaliteit voorop staat, blijf ik voortdurend opleidingen volgen aan gecertificeerde instituten om mijn cursisten de best mogelijke ervaring en kennis aan te kunnen bieden.

  • 2024: Medisch bevallen, cursus voor geboortecoaches

  • 2020: HypnoBirthing® docentenopleiding

  • 2020: Perinatal Yoga Teacher Training, Nurture & Nourish

  • 2020: Dancing for Birth™ Instructor training

  • 2019: Spinning Babies

  • 2017: Zwangerschapsyoga & babymassage, Tanja Secreve

  • 2016: Hatha Yoga Teacher Training, Saktiisha Yoga Center

Wil je ook ontdekken of zwangerschapyoga wat voor jou is? Kom dan gezellig een vrijblijvende gratis proefles volgen. 

Warme groet,

Maria

Mijn visie

Na de geboorte van mijn eerste kind en tijdens mijn zwangerschapsverlof veranderde ook mijn leven. Opeens besefte ik dat ik iets had ontdekt wat ik met heel mijn hart zou kunnen doen en waarbij ik tegelijkertijd ook meer tijd met mijn kinderen zou kunnen doorbrengen. Toen ik mijn kind in mijn armen had, moest ik terugdenken aan de zwangerschapsyoga lessen. Ik werd zo geïnspireerd door die herinneringen dat ik besloot om Yoga te gaan studeren.


MamaYogi is ontstaan uit liefde voor de zwangerschap en het leven met als doel om aanstaande moeders en hun partners zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. 

fb10_edited.jpg
bottom of page